Mikä ihmeen Sorvaamo?

Suomessa on valtava määrä yrityksiä, joilla ei ole edes verkkosivuja, ei ole esimerkiksi ilmaista Google My Business -palvelua käytössä. Hakokonemainonnasta ei ole hajuakaan, vaikka siinä kohdentaminen on ylivoimaisen tehokasta suhteessa perinteiseen mainontaa, joten pienilläkin resursseilla saadaan tulosta.

Moni aloittava yrittäjä tuskailee, mistä löytyy kaikki tarvittavat ratkaisut markkinointitarpeisiin. Puhelin soi jatkuvasti ja tarjotaan kaikenlaista markkinointiin liittyvää ja suurin osa niistä on ihan huuhaata. Siinä palaa rahaa, mutta tuloksia ei vain synny. Yrityksen aloitusvaiheen markkinointibudjetti kuluu ja toivottua, ehkä jopa elintärkeää tulosta ei saavuteta.

Jatkuvasti digitalisoituvassa maailmassa markkinointiin syntyy jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja kuitenkin täytyy vielä huomioida perinteinen printtikin, joten palveluita ehkä täytyy hankkia useasta paikasta. Pienissä yrityksessä ei ole resursseja eikä osaamista hallinnoida tilannetta sekä pitää yrityksen markkinointiviestintä edes jotenkin lapasessa.

Tarjontaa on paljon, mutta yrittäjää huolestuttaa hankkia apua. Pysyykö kustannukset hallinnassa? Riittäkö rahat suunnittelun jälkeen myös toteutukseen? Riittääkö ymmärrys ammattijargoniin?

Näihin ruohonjuuritason yritysten tarpeisiin on Sorvaamo syntynyt vastaamaan.

Olemme pienten ja pontevien puolella auttamassa suomalaisten mikro- ja pk-yritysten markkinointiosaamisen kehittämisessä. Tarjoamme kaikki markkinointipalvelut samasta pisteestä. Pidämme yrityksenne asiakasmarkkinoinnin ja kaiken muun markkinointiviestinnän hanskassa. Voimme olla pitkäaikainen kumppani tai teemme yksittäisen ratkaisun, molemmat samalla innolla ja suurella sydämellä. Haluamme olla markkinointipalveluita tarjoava kumppani, jonka kanssa yhteistyö on vähintäänkin yhtä luottamuksellista ja avointa kuin vaikkapa tilitoimiston kanssa.

Meillä yhdistyy yrittäjän yli kahden vuosikymmenen kokemus markkinoinnista nuorten tekijöiden tuoreeseen osaamiseen ja näkemykseen. Emme väitä tarjoavamme jokaiseen osa-alueeseen parasta mitä rahalla saa. Me teemme ratkaisuja hinnalla jolla jossain ei vedetä edes alustavaa palaveria. Palvelumme skaalautuu pienistä ratkaisuista kuinka isoihin ja laajoihin kumppanuuksiin tahansa.  Etsimme aina asiakkaan budjettiin mahdollisimman järkevän ja toimivan ratkaisun. Jokainen suomalainen yritys ansaitsee saada markkinointityökalut oman liiketoimintansa kehittämiseen. Haluamme palvella tätä tarvetta avoimesti, luotettavasti ja ennen kaikkea kustannustehokkaasti.

Maailma muuttuu häkellyttävällä nopeudella ja tulevaisuus synnyttää varmuudella huikeita uusia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa. Elämme mielenkiintoisessa murroksessa, johon kannattaa suhtautua positiivisesti ja nähdä se mahdollisuutena pelkkien uhkien sijaan.  Sorvaamo haluaa olla mukana kumppanina tässä matkassa tekemässä yrityksenne tarinasta menestyksekkään.

Tervetuloa keskustelemaan markkinointitarpeesta ja tulemme myös Pirkanmaalla erittäin mielellämme toimipisteeseenne kertomaan miten voimme kehittää liiketoimintaanne.

Pasi Järvinen

Yrittäjä

Myynti ja Markkinointi Sorvamo Oy