GOOGLE MY BUSINESS -YRITYSPROFIILI

Google My Businessin avulla luodaan yritysprofiili Googleen ja hallitaan, miten yrityksesi tiedot esitetään Googlen palveluissa, kuten haussa ja Mapsissa.

GOOGLE MY BUSINESS -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTAMINEN JA OPASTAMINEN SEKÄ YRITYSPROFIILIN LUOMINEN 65,00€ (ALV 0%).

Googlen mukaan asiakkaat pitävät Google My Businessissa tietonsa vahvistaneita yrityksiä hyvämaineisina kaksi kertaa todennäköisemmin kuin muita yrityksiä. Kun käyttäjät löytävät yrityksesi Google Mapsista ja hausta, niin huolellisella yritysprofiilin laatimisella varmistetaan, että he näkevät myös yrityksestä olennaiset tiedot, kuten aukioloajat, verkkosivuston ja käyntiosoitteen.

Google My Busineksella voi myös lukea asiakkaiden arvosteluja sekä vastata niihin. Sillä voi esitellä yrityksen toimintaa myös valokuvien avulla. Valokuvien lisääminen on suotavaa, koska niitä profiiliin lisänneet yritykset saavat 42 % enemmän Google Mapsin ajo-ohjepyyntöjä ja 35 % enemmän klikkauksia verkkosivustolleen kuin muut yritykset.

Google My Busineksella on mahdollista tarkastella tietoja, miten asiakkaat hakivat yritystäsi ja missä asiakkaat olivat. Lisäksi voidaan nähdä, kuinka monta käyttäjää soitti yritykseesi suoraan haun ja Mapsin paikallisissa hakutuloksissa näytettävän puhelinnumeron avulla. Sillä voi myös luoda kampanjoita ja seurata niiden kehitystä saumattomasti.

Google My Business -mobiilisovellus on myös ladattavissa puhelimeen. Sillä voi käyttää tiliä ja päivittää yritystietoja kätevästi missä tahansa.

Edellä kerrotut tiedot Google My Businessin tehokkuuudesta ovat Googlen antamia.