Pantone julkaisi vuoden 2021 värit, jotka viestivät ympärillemme optimismia ja toivoa

Pantonen vuoden 2021 värit kuvastavat sekä viestivät optimismia, toivoa ja positiivisuutta, joita varmasti kaipaamme alkavana vuonna ympärillemme ja markkinointiimme. Pantone on julkaissut täksi vuodeksi kaksi väriä, myös toisen värin perinteisen vuoden värin lisäksi. Tämän vuoden värit ovat raikas ja eloisa 13-0647 Illuminating ja tyylikäs sekä tasaisen rauhallinen 17-5104 Ultimate Grey (värit näkyvät kuvassa).

Pantone on julkaissut joka vuosi uuden vuoden värin jo vuodesta 2000 lähtien. Pantonen värit ovat inspiroineet suunnittelijoita työssään jo pitkään ja värejä tullaankin näkemään paljon ympärillämme visuaalisuutena sisustuksessa, muodissa, designissa sekä tietysti ympärillämme erilaisessa markkinoinnissa. Tämä vuosi on siitä poikkeuksellinen, että värejä on valittu perinteisen yhden värin sijasta kaksi. Pantone värijärjestelmä on jo muodostunut standardiksi painoteollisuudessa värijärjestelmän perustamisesta lähtien vuodesta 1963.

Hyvää alkavaa vuotta ja inspiroidutaan yhdessä markkinoinnissa tämän vuoden Pantonen upeista värisävyistä sekä tietysti myös muistakin upeista väreistä.